BLI VÅR NÄSTA KOLLEGA

Optotekniker

Om oss

Sedan starten 1990 har vi på Kabelteknik Ulf Smeby AB utfört arbeten inom el, tele (inkl. opto), signal och dokumentation i järnvägsmiljö. Kanalisationsarbeten och kabelhantering är en stor del i de många arbeten som vi på Kabelteknik har utfört.
Vår grundare, Ulf Smeby, har arbetat i många år inom Banverket och SL. Det har lagt grunden till den kompetens som nu finns i olika roller inom Kabeltekniks verksamhet.
Vi arbetar med de främsta aktörerna inom spårbunden trafik så som Trafikverket, Strukton, Infranord och SL. Vi utför även arbeten åt Stokab och Otera samt kraftbolag som Vattenfall, EON och Svenska kraft.
Det är viktigt för oss att utföra arbetet i utsatt tid med noggrannhet, hög säkerhet och kvalité. Vår ambition är att vara en föredömlig arbetsgivare och leverera tjänster och material till framtidens infrastruktur med utmärkt kundnöjdhet.

Idag är vi 17 stycken medarbetare där rollerna är TSM, ESL, lots, SOS-planerare, elektriker, optotekniker, anläggare, maskinförare, arbetsledning och administration.
Vi innehar fullständig utrustning för skarvning och installation av opto, tele samt el.

 

Dina arbetsuppgifter som optotekniker

Du kommer att arbeta i ett team av elektriker, teletekniker, säkerhetspersonal, maskinförare och mark- och anläggare. Huvudsakliga arbetsuppgifter är fibersvetsning, kanalisation, felsökning, reparation, nybyggnad samt underhållsarbete.

Du förväntas att arbeta proaktivt där du föreslår byte, reparation och förbättringar av nuvarande installationer.

Placeringsort: Kungsängen

Tjänsten är tillsvidare på 100 % och arbetstiden är främst förlagd på dagtid men även nattarbete kan förekomma.

 

Din profil

Vi ser en driven person med stort teknikintresse, som är noggrann och har hög serviceanda. Du skall vara prestigelös och kommunikativ i din dialog med alla beställare, leverantörer och medarbetare. Vidare skall du vara ansvarstagande, gilla problemlösning och ha ett högt säkerhetstänk.

Då arbetet är fritt måste du gilla att arbeta både i grupp och självständigt. Som lämplig bakgrund ser vi att du studerat optoteknik och/eller har några års relevant yrkeserfarenhet från tele/opto i järnvägensanläggning. Du skall behärska svenska språket både i tal och skrift.

 

Vad vi kan erbjuda

Vi är ett litet företag med stark gemenskap som värdesätter vänlighet och låter humor ha en betydande roll i vårt arbetsklimat. På Kabelteknik tror vi på våra anställda. Vi vet att bakom varje projekt finns ödmjuka, drivna och idérika medarbetare som vill vara med och utveckla Sveriges infrastruktur.

Så för oss är det inte bara kunderna som ska vara nöjda, det är minst lika viktigt att alla som jobbar hos oss ska trivas och må bra. På Kabelteknik är vi alla en del av ett team som har samma mål, därför låter vi medarbetarna vara med och erhålla en del i företagets resultat. Att jobba mot gemensamma mål tycker vi bidrar till gemenskap och arbetet blir både roligare och lättare!

Du kommer vara en i teamet med sund arbetsmiljö, trevliga kollegor och bra förmåner som bland annat gym, massage, frukt och friskvårdsförsäkring.

 

Ansökan

Ansök med personligt brev och CV till info@kabelteknik.se eller använd formuläret.

Märk ansökan med referens ”Optotekniker”.

Urval sker löpande, ansök dock senast den 21 oktober 2019.

Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu!

Ansökan

Vid eventuella frågor om tjänsten vänligen kontakta Carl Hast 070-80 600 34.

Ansök med personligt brev och CV till info@kabelteknik.se eller använd formuläret.

Märk ansökan med referens ”Optotekniker”.

Urval sker löpande, ansök dock senast den 21 oktober 2019.

Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Krav

  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Erfarenhet av Officepaketet

Önskemål

  • Fiberteknikcertifiering (Incert)
  • Erfarenhet av arbete i järnvägsmiljö
  • Spårbehörigheter som gäller för Trafikverket/SL
  • TSA-behörighet

Plats

Våra lokaler på Kungsängen.